3FM nieuws

O no Hoes gaat vreemd is Nooit Grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. O no Hoes gaat vreemd is Nooit Grappig

Onno Hoes is vorige week zoenend gespot... met een andere man dan zijn partner Albert Verlinde! Rob Stenders wijdt de laatste Nooit Grappig van 2013 aan Onnogate.

Hoes't mogelijk! De relatie van het altijd zo gelukkig uitziende stel Albert Verlinde en Onno Hoes ligt onder vuur. Onno, de burgemeester van Maastricht, zoende in het openbaar met een andere man.

Albert Verlinde en de Onnogate

Veel mensen zaten in spanning: ging Albert Verlinde in zijn eigen showbizz programma RTL-Boulevard Onnogate bespreken? En of hij dat deed! De presentator liet foto's zien waarop zijn partner met een ander zoende en vertelde uitgebreid de details over het verhaal.

52-jarige Onno zoende met 24-jarige Ruud

De toyboy van de 52-jarige Onno besloot in de openbaarheid te treden bij SBS Show Late omdat hij zich aan de kant gezet voelde. De 24-jarige Ruud Schepers, de jongen die gepassioneerd met Onno in een hotellobby zoende, is volgens de Telegraaf een huisvriend van het stel.

Albert vindt mediagekte logisch

Dat de mediagekte rondom het stel nog steeds niet over is, vindt Albert zelf volkomen logisch. In RTL Boulevard zei hij: "Iedereen die zoiets heeft meegemaakt weet dat dit niet in een weekend is opgelost."

Laat jouw Nooit Grappig weten

Oost west (t)Hoes best is Nooit Grappig. Welke creatieve Nooit Grappig kun jij bij dit nieuws bedenken? Laat het weten in een reactie hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie