3FM nieuws

Win een 3FM Eindexamen Huiskamerfeest!

  1. Nieuwschevron right
  2. Win een 3FM Eindexamen Huiskamerfeest!

Eindexamenkandidaten opgelet: je kunt een concert van 3FM Serious Talent Jack and The Weatherman in jouw eigen huiskamer winnen!

Jack and The Weatherman (Fotograaf: Sebastiaan Weerman)

De eindexamenperiode is een complete hel die je eigenlijk het allerliefste skipt. Aangezien de examens voorbij zijn is het tijd voor feest. Althans, bijna dan want slagen is óók belangrijk. Dit weten wij en daarom geven wij een kadootje weg. Jij kunt namelijk een 3FM Eindexamen Huiskamerfeest winnen met 3FM Serious Talent Jack and The Weatherman!

3FM Eindexamen Huiskamerfeest

FEEST! Jij kunt namelijk een optreden van Jack and The Weatherman in jouw eigen huiskamer winnen! Mits je een eindexamenkandidaat bent natuurlijk én wanneer jouw huis beschikbaar is in de week van 15 t/m 21 juni 2015. Het optreden kan plaatsvinden in je huiskamer/slaapkamer/badkamer of keuken. Belangrijk is wel dat je toestemming hebt van ouders/verzorgers!

Jack and The Weatherman

3FM Serious Talent Jack and the Weatherman is een akoestisch duo uit Haarlem. Gewapend met alleen een gitaar en hun stemmen belichten zij met hun muziek de zonnige kant van het leven. Luchtige liedjes met een kop en een staart en af en toe wat lome reggae chop, rap en humor. Hun tweede EP Homewards gaat wat meer de diepte in, maar het blijft een feestje met de twee jongemannen!

What to do?

Download zo snel als je kan de 3FM app op je telefoon. Daar vind je namelijk de button '3FM Eindexamen Huiskamerfeest' waar je je tot maandag 8 juni 10.00 kunt inschrijven. Check wel even de voorwaarden voordat je dat doet. Enne.. Publiek is ook belangrijk, so invite your friends wanneer je wint!

De winnaar krijgt na het sluiten van de inschrijving zo spoedig mogelijk bericht.

Ster advertentie
Ster advertentie