3FM nieuws

Panic! At The Disco stopt ermee, Brendon Urie wordt vader

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Panic! At The Disco stopt ermee, Brendon Urie wordt vader

Sad nieuws! Zanger Brendon Urie heeft via Instagram aangekondigd dat hij vader wordt en zich volledig op zijn gezin wil richten. Dat brengt een einde aan het tijdperk Panic! At The Disco.

Panic! At The Disco

Brendon Urie kijkt ernaar uit vader te worden en zijn vrouw als moeder te zien. "Er komt een einde aan dit hoofdstuk van mijn leven en ik ga al mijn energie op mijn familie richten", schrijft Urie op zijn Instagram. "En dat betekent dat Panic! At The Disco niet langer zal bestaan."

Quote

Soms moet de ene reis tot een einde komen om de volgende te beginnen

Brendon Urie

Panic! At The Disco is in 2004 opgericht als band, maar sinds 2015 is Brendon Urie de enige die overgebleven is omdat er onenigheden waren ontstaan tussen de bandleden. En nu heeft de zanger dus aangekondigd volledig te stoppen met wat is overgebleven van de naam Panic! At The Disco. Zijn vrouw Sarah is namelijk in verwachting van hun eerste kind.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Laatste kans!

De band maakt nog wel de huidige tour door Europa en het Verenigd Koninkrijk af. Nederlandse fans opgelet! Op 25 februari hebben jullie nog eenmaal de kans om Urie in actie te zien: dan staat Panic! At The Disco namelijk (voor de laatste keer) in Rotterdam Ahoy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie