3FM nieuws

Huis van Amy Winehouse in de verkoop

  1. Nieuwschevron right
  2. Huis van Amy Winehouse in de verkoop

Het appartement van Amy Winehouse staat te koop voor ruim 3 miljoen euro!

Het drie verdiepingen-appartement van Amy Winehouse in noord-west Londen staat te koop. De familie vind het "ongepast" om er te gaan wonen, dus besluiten ze het te verkopen. Het huis in de Londense wijk Camden, wat eerst misschien de basis zou worden voor de Amy Winehouse Foundation, staat inmiddels te koop voor £2,699,950.

Onderhoud te duur voor de familie

Amy Winehouse haar vader heeft tegen de Britse krant The Guardian gezegd dat het onpraktisch was het huis leeg te houden en te blijven betalen voor het onderhoud. Ook wil niemand van de familie het pand betrekken, omdat zij dit niet zien zitten, zo kort na het overlijden van Amy 10 maanden geleden.

Huisadvertentie online te bekijken

De makelaar die het huis verkoopt heeft een advertentie online staan van het pand. Voor de prijs, omgerekend €3.374.057,88, krijgt de koper drie verdiepingen met daarin drie grote slaapkamers, ieder met bijbehorende badkamer, en drie grote woon- en familiekamers. Ook heeft het huis sinds een grote verbouwing nieuwe centrale verwarming, een ingebouwd geluidssysteem en camerabewaking.

>> Bekijk hier de verkoopadvertentie (+ foto's) van het huis

Ster advertentie
Ster advertentie