3FM nieuws

Domien parkeert in en zoent met een man

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien parkeert in en zoent met een man

"What?! Hoe... ehm... WAT!?!" De schok van de middag was niet het zoenen met een man, maar het inparkeerwerk van Domien!

RobRadio was nog in volle gang en het oog van Rob en Jelmer viel op een zonderling die rondliep op de parkeerplaats. Omdat het in de uitzending ter sprake kwam, werd de webcam gedraaid om de man in beeld te brengen. Net op dat moment kwamen Sander Lantinga en Domien Verschuuren aanrijden.

Domien parkeert normaliter achteruit in

In zijn verdediging moeten we aandragen dat Domien normaal gesproken zijn auto altijd achteruit inparkeert, maar door een busje of ander obstakel op de weg besloot hij dit keer om vooruit in te draaien, waarmee hij een open sollicitatie deed naar dat andere BNN programma...

Zoenen met een man

Gek genoeg werd het inparkeren van Domien even later het gespreksonderwerp waar over doorgeborduurd werd met Sander, terwijl Domien er tussen neus en lippen door ook nog even uitgooide in het verleden met een man gezoend te hebben. Of zijn vriendin hier van op de hoogte was... Sander kon hier overigens over meepraten.

Luister het gesprek terug:

Ster advertentie
Ster advertentie