3FM nieuws

Geef je op voor Festivalkwartje of Filmtrailer!

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Geef je op voor Festivalkwartje of Filmtrailer!

Deze zomer presenteren Mark & Rámon de 3FM ochtendshow! Of het nou regent of niet, zij laten de zon stralen. Dit doen ze met verschillende spellen waar jij als luisteraar een onderdeel van kan zijn. Wil jij je eigen headliner bepalen of wil jij een speciale trailer voor de week? Laat je dan horen en meld je aan!

Festivalkwartje

Droom jij van het organiseren van een eigen festival? Weet jij al precies wie je als headliner zou boeken? Geef je dan op voor het festivalkwartje! Iedere dag om half 8 krijgt één luisteraar de kans om in de huid van een echte festivaldirecteur te kruipen. Je bepaalt zelf welke artiest er op welk podium terecht komt. In het festivalkwartje ben jij de festivalbaas! Geef je hier op voor Festivalkwartje!

Filmtrailer

Heb jij een te gekke week achter de rug, wat eigenlijk net een film leek? Wil jij deze week nooit meer vergeten? Speel dan nu de hoofdrol in je eigen filmtrailer! Iedere vrijdag maakt Mark voor jou een persoonlijke filmtrailer over je afgelopen week en het weekend dat nog komen gaat! Geef je hier op voor Filmtrailer!

Ster advertentie
Ster advertentie