3FM nieuws

Dit was Lizzo in de Ziggo Dome

foto: Ben Houdijk
 1. Nieuwschevron right
 2. Dit was Lizzo in de Ziggo Dome

Ze is voorvechter van body positivity, klassiek geschoold fluitist en twerker-4-life. Maar vooral is Lizzo gewoon een heel erg goed in wat ze doet: een show neerzetten. Zo laat dat ze dat ook weer zien in de Ziggo Dome tijdens 'The Special Tour' op donderdag 23 februari.

Soms gaat de carrière van een artiest in moordtempo, soms duurt het jaren. Maar bij Lizzo is het meer een hink-stap-sprong. Zo staat ze in juli 2019 in Paradiso Noord voor een paar honderd enthousiaste fans, terwijl in november 2019 de AFAS Live stijf uitverkocht is. Tussendoor doet ze nog even snel haar single 'Juice' in de 3FM Live Box. Nederland is haar dus niet onbekend, maar vanavond staat ze voor het eerst in de grootste popzaal die Nederland te bieden heeft: de Ziggo Dome.

Hits, hits, hits

Een setlist van bijna 25 liedjes waarvan ongeveer een derde een hit is geweest is. Da's toch knap. Mede daarom kan ze ook als één van de eerste liedjes op de setlist haar laatste megahit 2 Be Loved (Am I Ready) doen, die ze met sterproducer Max Martin schreef.

De setlist:

 1. The Sign
 2. 2 Be Loved (Am I Ready)
 3. Soulmate
 4. Grrrls
 5. Boys
 6. Tempo
 7. Rumors
 8. Scuse Me
 9. Naked
 10. Jerome
 11. Break Up Twice
 12. Doo Wop (That Thing) (cover van Lauryn Hill)
 13. Special
 14. I'm Every Woman (cover van Chaka Khan)
 15. Like a Girl
 16. Birthday Girl
 17. Everybody’s Gay
 18. Water Me
 19. Cuz I Love You
 20. If You Love Me
 21. Coldplay
 22. Truth Hurts
 23. I Love You Bitch
 24. Good as Hell

Toegift:
Juice
About Damn Time

It's About Damn Time!

Het was inderdaad about damn time dat Lizzo haar terugkeer maakte naar Amsterdam, en hoe! Precies wat je hoopt van een show van Lizzo: ijzersterke muziek, indrukwekkende choreografie en danseressen, en uitbundige pakjes. Wie met een gemiddeld humeur de Ziggo Dome binnenkwam, heeft gegarandeerd de zaal bovengemiddeld vrolijk verlaten. Laat dat maar over aan queen van zelfverzekerdheid en positiviteit!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

button arrow
button arrow
foto: Ben Houdijk

Lizzo op de Grammy's

Tijdens de Grammy's aan dezelfde tafel zitten als Harry Styles is voor de meeste mensen een droom, maar voor Lizzo is het inmiddels gewoon. Gelukkig is ze op haar socials nog steeds precies zoals elke andere superfan.

Zo deed ze namelijk verslag van de Grammy's door middel van foto's met haar grote inspiratiebronnen Beyoncé en Adele. En maakte ze een video van Harry Styles die 'Album of the Year' wint. Check het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie