3FM nieuws

Gitaarlem met Chef'Special bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Gitaarlem met Chef'Special bij Giel

Niet alleen Jett Rebel was vrijdag 31 oktober te gast bij Giel, Chef'Special was ook van de partij! De band kwam een nieuw nummer toevoegen aan het Gitaarlem-project.

(fotograaf: Ben Houdijk)

Oktober zit er bijna op, maar niet zonder dat er weer een nieuw nummer aan het Gitaarlem-repertoire is toegevoegd. Na Bade, Alain Clark en Bo Saris was het op vrijdag 31 oktober Chef'Special die een nummer bij Giel kwam spelen voor Gitaarlem.

Chef'Special speelt 'Some Other Time' speciaal voor Gitaarlem

In aanloop naar 3FM Serious Request bedachten Speelman en Speelman het Gitaarlem-project. Ze maakten een gitaar waar twaalf Haarlemse artiesten een liedje mee maken. Deze keer was het de beurt aan de Cheffies. Ze hadden eigenlijk het nummer al gemaakt, inclusief de hele band, maar dat is niet helemaal de bedoeling. De opdracht is simpel: maak een nummer met één gitaar en klaar. Na wat hervormingen was Chef'Special er helemaal klaar voor en speelden ze 'Some Other Time' live bij Giel.

Alter ego

Joshua heeft lang nagedacht over het thema en vond het een moeilijk onderwerp. Uiteindelijk heeft hij een alter ego voor zichzelf verzonnen en is het nummer een klein verhaaltje geworden tussen een jongen en een meisje. De jongen probeert het meisjes in het liedje ervan te overtuigen zich weer open te stellen voor de liefde. En Chef'special zou Chef'Special niet zijn als er niet een klein trompetje in zou zitten.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie