3FM nieuws
BNNVARA

De stroopwafel met lavendel zwarte pepersmaak wint de Karamel Zeezout Award 2018!

  1. Nieuwschevron right
  2. De stroopwafel met lavendel zwarte pepersmaak wint de Karamel Zeezout Award 2018!

Na een zoektocht van bijna twee weken waren er tien producten geselecteerd die kans maakten op de Karamel Zeezout Award 2018! De stemmen zijn geteld. En verdomd! De stroopwafel met lavendel zwarte pepersmaak heeft 't geflikt. Gefeliciteerd met die Karamel Zeezout Award 2018, gekke stroopwafel.

Zoeken

Twee weken geleden had 3FM-dj Sander luisteraar Lotte aan de telefoon die zich verbaasde over de enorme hoeveelheid stroopwafelsmaken die je tegenwoordig in de supermarkt kunt vinden. Ken jij de smaken sinaasappel, lavendel zwarte peper en rozemarijn zeezout al? Stroopwafels zijn toch gewoon goed zoals ze zijn, een wafel met stroop ertussen?

Sander startte een zoektocht naar de vreemdste smaken van het land. Hij verzamelde, testte ("Gatver, dit is alsof satan over je tong zit te schijten!") en maakte uiteindelijk een shortlist van de honderden inzendingen!

De shortlist

Deze vreemde eenden maakten kans op de Karamel Zeezout Award 2018:

- Bier met zure mattensmaak
- Popcorn met rookworstsmaak
- Stroopwafel met lavendel zwarte pepersmaak
- Tandpasta met marshmallowsmaak
- Blue Band spread in de smaak 'Rode bieten en aardbei'
- Oreo met mintsmaak
- Chips met augurksmaak
- Douchemousse met tompoucesmaak
- Chocolade-chili thee
- Kruidnoten met kaassmaak

Grote winnaar

Met 31,8% van de stemmen gaat de award uiteindelijk naar de stroopwafel met lavendel zwarte pepersmaak. GATVERDAMME, maar hey, gefeliciteerd hè! De stroopwafel from hell werd opgevolgd door de kaas kruidnoten en bier met zure mattensmaak. Wlugh.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie