3FM nieuws

Shades Of Black van Kovacs is 3FM Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. Shades Of Black van Kovacs is 3FM Album van de Week

Sharon en haar band stonden vrijdagochtend 3 april bij Giel op De Speelplaats. Het debuutalbum Shades Of Black is uit. Beluister en win 'm hier!

Fan van Kovacs

Ben jij weg van de stem van Kovacs? Heb je oud-3FM Megahits 'My Love' en 'Diggin' grijsgedraaid? Zwengel het debuutalbum Shades Of Black 'ns aan, want hij is te gek! Je kunt 'm onderaan het bericht via de 3voor12 Luisterpaal of Spotify beluisteren.

Weet je nu al, als een soort helderziende, dat je de plaat graag thuis wilt hebben? Geef dan helemaal onderaan het bericht antwoord op de prijsvraag!

Kovacs.. Gister de album release, vandaag op de Speelplaats! En ik mag drie keer het gesigneerde nieuwe album 'Shades of Black' weggeven.. Dus post hier je goed-gemutste-goede-vrijdag-foto.. Laat je zien!!

Posted by Giel3FM on donderdag 2 april 2015


Een persoonlijke track

De zangeres en haar band stonden vrijdagochtend 3 april bij Giel. Daar lieten ze verschillende nummers horen, waaronder 'Diggin' en een vette cover van Echosmiths 'Cool Kids'. Daarnaast liet Kovacs de persoonlijke track 'Fook Like You' horen, waar een vrij bijzonder verhaal achter zit. Het nummer gaat namelijk over haar vader, die ze niet kende.

"Toen ik het liedje schreef, kende ik hem nog niet. En toen op een gegeven moment op Facebook zei hij: 'Hey, ik ben je vader.' En toen moest ik hem inzingen voor het album en kende ik hem opeens wel."
- Kovacs

Giel en Sharon spraken elkaar:

Shades Of Black van Kovacs

Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie