3FM nieuws

Louwe Pruim is Schaamnaam 2011

  1. Nieuwschevron right
  2. Louwe Pruim is Schaamnaam 2011

Louwe Pruim wint! Bennie Dood en Annebelle Blaas volgen eervol op de tweede en derde plaats.

Louwe Pruim mag zich scharen in een lijstje schaamnamen om je vingers bij af te likken. Eerder gingen namelijk Wil-Jannie Mosterd uit de Fles, Stanley Messie, Fokje Modder en Con Domen er met de glorieuze titel vandoor. Alsof je het WK Honkbal wint!

Louwe Pruim

Louwe was logischerwijs ontroerd: ‘Ik heb het eigenlijk nooit als een schaamnaam gezien hoor, maar ik krijg er nu wel leuke reacties op!’ Afgelopen week stemden meer dan 100.000 luisteraars van De Coen en Sander Show op hun favoriete gênante namen. Bennie Dood is tweede geworden en Annebelle Blaas pakt het brons.

Coen en Sander zijn trots

Sander: ‘We hebben veel gekke namen voorbij horen komen, maar Louwe Pruim stak er echt met kop, schouders en pruim bovenuit. Coen: ‘Wat een topeditie! Ik kijk nu al uit naar de Schaamnaam verkiezing van volgend jaar.’

Schaamnaam

De schaamnaam is inmiddels een begrip geworden. Sommige namen zijn nu eenmaal om te gnifflelen of om van te schuddebuiken! Het begon ooit als geinig verzamellijstje op de internetredactie van 3FM is in de Coen en Sandershow uitgegroeid tot een fenomeen. Volgend jaar weer.

>> Editie 2010
>> Editie 2009

Ster advertentie
Ster advertentie