3FM nieuws

Tim Knol zong afscheidssingle bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Knol zong afscheidssingle bij Giel

De zanger zong dinsdag intiem bij Giel en lichtte een tipje van de sluier over zijn aankomende 3FM Serious Gig op een geheime locatie.

Tim Knol start in maart 2012 zijn uitgebreide theatertour. In de aanloop naar zijn tour bracht de zanger in januari een dubbelsingle uit 'Letting Go/Golden Days, Golden Years'. Deze single doet het al erg goed in de hitlijsten.

'Letting Go' live bij Giel

Tim Knol schoof dinsdagochtend gezellig aan bij Giel om zijn nieuwste single ten gehore te brengen. 'Letting Go' is zijn afscheidsliedje voor platenzaak Fame in Amsterdam. Dat was het in elk geval toen hij het schreef, want de platenzaak gaat toch niet verdwijnen, maar het moet wel verhuizen naar een kleinere locatie. Dubbel goed nieuws dus; de winkel blijft en Tim Knol heeft een mooie nieuwe single die hij live bij Giel ten gehore bracht.

3FM Serious Gigs met Tim Knol

Nieuw bij 3FM; de Serious Gigs. Tim Knol is de eerste artiest die een 3FM Serious Gig gaat doen. Er komen 3 gigs van 3 artiesten op 3 onbekende locaties. Raad jij waar ze zijn, dan ben jij erbij! De eerste hint over de Gig van Tim Knol zat in zijn Mega Top 50 cover van 'Heart Attack'.

Ster advertentie
Ster advertentie