3FM nieuws

Frontman van Razorlight last pauze in

  1. Nieuwschevron right
  2. Frontman van Razorlight last pauze in

Johnny Borrell, de leadzanger van Razorlight, stopt voorlopig even met de band om zich te richten op zijn solocarrière.

Johnny Borrell van de Britse band Razorlight (links op de foto) heeft besloten zich voorlopig te richten op zijn solocarrière. Dat laat hij weten in een interview met het Franse radiostation Oui FM.

Johnny Borrell solo in Londen

De afgelopen weken heeft Johnny Borrell solo opgetreden in Londen en voor de maand april heeft hij nog meer shows gepland. Toch gaat hij niet helemaal in zijn eentje het podium op, want hij wordt onder andere begeleid door Razorlight-collega Freddy Stitz. De laatste show met alle bandleden van Razorlight vindt plaats op 3 april in The Olympia in Parijs.

Single 'Dahlia Allegro' op cassettebandje

Johnny Borrell richt zich niet graag op het grote publiek. Zijn single 'Dahlia Allegro' wordt bijvoorbeeld op een cassettebandje uitgebracht. De track zal ook beperkt op vinyl verkrijgbaar zijn.

Ex-drummer Razorlight Andy Burrows

Andy Burrows, die we goed kennen van het succesvolle album Company (2012) en de 3FM Megahit 'Hometown', verliet vier jaar geleden ook de band Razorlight voor een eigen carrière. Andy Burrows was de drummer van de band en schreef onder andere de hits 'America' en 'Before I Fall to Pieces'. Het laatste nummer schreef hij samen met Johnny Borrell.

Ster advertentie
Ster advertentie