3FM nieuws

The Cosmic Carnival wint plek op Sziget

  1. Nieuwschevron right
  2. The Cosmic Carnival wint plek op Sziget

De Rotterdamse band The Cosmic Carnival heeft de felbegeerde spot op de Talent Stage van het Sziget Festival bemachtigd!

The Cosmic Carnival is als grote winnaar uit de bus gekomen in de strijd om een podiumplek op Sziget. In augustus reist de band af naar Boedapest om daar een spetterend optreden te geven op de Talent Stage van het Sziget Festival. Maar dat niet alleen! Ze spelen namelijk ook nog eens op de Warm-Up Party én op de Detox Afterparty. Drie keer feest dus!

23e editie Sziget

Het Sziget Festival, "The Island of Freedom", is een wereld op zich. Je kunt een week lang feesten en dagelijks genieten van tweehonderd programmaonderdelen verdeeld over ongeveer vijftig podia. De 23e editie van Sziget vindt plaats van 10 tot en met 17 augustus 2015 in de Hongaarse stad Boedapest. Onder andere Robbie Williams, Florence & The Machine, Martin Garrix, Paloma Faith, Typhoon, Dotan en Kensington staan op het podium. Ook The Cosmic Carnival is nu onderdeel van deze line-up!

The Cosmic Carnaval

De dromerige pop van The Cosmic Carnaval brengt je in hogere sferen. Zo brachten zij, geheel toepasselijk, hun tweede album Mon Cher Amour uit op Valentijnsdag 2014. Liefde voor optreden heeft de band ook: zo speelden zij al in Marokko, Griekenland, Thailand en New York. Sziget wordt daar nu aan toegevoegd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie