3FM nieuws

Kraantje Pappie speelt 'Lang Leve The Life' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Kraantje Pappie speelt 'Lang Leve The Life' in de 3FM Live Box

Vanmorgen was niemand minder dan Kraantje Pappie te gast in de 3FM Live Box. Daar speelde hij de huidige Teamsong van Sanders Vriendenteam 'Lang Leve The Life'. Kraantje gaf twee weken geleden nog de primeur van deze track bij Frank en Eva, de hoogste tijd dus dat hij deze ook live ten gehore brengt in de 3FM Live Box.

Vrienden van Amstel LIVE

Sander loopt de 3FM Live Box geheel in stijl binnen met een Kraantje Pappie trui en zonder broek. De twee bespreken de drukke planning van Kraantje de afgelopen tijd, hij heeft namelijk zojuist 12 shows achter de rug met De Vrienden van Amstel LIVE.

De rapper vertelt over de mooie rit. "Ik merkte dat iedereen er enorm veel zin in had, echt een ontlading met als hoogtepunt het 4 mei moment. 15000 man was 2 minuten lang muisstil, zoiets maak je nooit meer mee. Toen voelde ik de vrijheid ook echt even."

'Lang Leve The Life'

De nieuwe single van Kraantje Pappie heet 'Lang Leve The Life'. Op een samenwerking na hebben we 2,5 jaar lang moeten wachten op nieuwe muziek van de rapper. Hij legt uit dat hij even zoekende is geweest. Vroeger rapte hij over drugs en vrouwen maar inmiddels is hij een stuk rustiger en een trotse vader. In 'Lang Leve The Life' rapt Kraantje over genieten van het leven in het moment.

Hoe de track klonk in de 3FM live Box zie je hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie