3FM nieuws

Serena Pryne & The Mandevilles op Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Serena Pryne & The Mandevilles op Pinkpop

De Canadese Serena Pryne & The Mandevilles stonden maandag op Pinkpop en brachten ook een bezoekje aan de 3FM studio.

Door Serena Pryne's Nederlandse roots is een optreden op Pinkpop misschien wel extra speciaal.

Serena Pryne & The Mandevilles op Pinkpop

Serena Pryne kwam een bezoekje brengen aan de 3FM studio en vertelde over haar optreden op Pinkpop eerder die dag. Ook al heeft ze familie in Nederland wonen, ze was hier nog nooit geweest en heeft haar familie ook nog niet eerder ontmoet. Maar tot die tijd moet haar familie het doen met beelden van Serene Pryne.

Serena Pryne & The Mandevilles in 3FM studio

Serena vertelde aan Paul dat ze een klein beetje Nederlands kan. Een heel klein beetje. Eigenlijk kende ze alleen het standaard genre aan Nederlandse scheldwoorden. Maar dar kom je ook een heel eind mee natuurlijk. Maar gelukkig stond ze niet alleen maar te vloeken en te tieren in de 3FM studio. ZSamen met The Mandevilles speelde ze het nummer 'Turn A Blind Eye'. Bekijk hieronder de beelden.

Serena Pryne bij 3 On Stage

Serena en haar banden stonden niet allen in de tent en in de studio, ze deden op de Pinkpopmaandag ook nog eens een sessie in de 3 On Stage-container. Het was maar voor een paar mensen weggelegd, om bij dit intieme concert te zijn. Maar het goede nieuws; er zijn beelden van! Bekijk ze hieronder:

Bekijk de foto's van Serena Pryne & The Mandevilles

Serena Pryne bij 3 On Sta

Ster advertentie
Ster advertentie