3FM nieuws

Dit ga je zien tijdens het concert van The xx

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit ga je zien tijdens het concert van The xx

The xx staan op maandag 13 februari in de AFAS Live in Amsterdam en dat wordt een avondje heerlijk genieten. Of je er nu heen gaat of niet: dit kun je zo'n beetje verwachten tijdens een concert van The xx.

1. Mooie mix tussen hits, covers en albumtracks

Met drie albums op zak heeft The xx genoeg materiaal om uit te kiezen. Als we de setlist van de eerste show mogen geloven komen al je favoriete singles weer voorbij, plus wat niche albummateriaal en toffe covers van Drake en Jamie xx!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. De signature dansmoves

Doorgaans bestaat het dansen van The xx uit lekker meedeinzen op de muziek, maar bassist Oliver doet er altijd een schepje bovenop met een lekkere portie gitaarzwaaien. (Check 0:58)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3. Olivers befaamde death stare

Nu we het toch over hem hebben... Oliver zingt 99 procent van de tijd romantische dingen of loopt over van de heartbreak, maar dat zie je van zijn gezicht niet af. Hij is de meester van de death stare, de duistere blik die overal dwars doorheen kijkt. Gij die in de eerste vijf rijen te vinden zijt: weest gewaarschuwd!

Foto's: Ben Houdijk

4. Hippe hipsters

Reken hier op overwegend ultra-Amsterdams publiek. Misschien is het zelfs wel een idee om het aantal beanies, brillen met doorzichtig montuur en chokers bij te houden op een custom bingokaart. Wie weet win je er nog wat mee.

5. Coole lichtshow

We kunnen erover lullen, maar een plaatje zegt meer dan duizend woorden, he.

Ster advertentie
Ster advertentie