3FM nieuws

Supergroep Lorrainville live in de Ochtendshow!

  1. Nieuwschevron right
  2. Supergroep Lorrainville live in de Ochtendshow!

De Nederlandse supergroep Lorrainville is terug! Met een gloednieuw album op de plank werd het voor de band de hoogste tijd voor een bezoekje aan de 3FM-studio. Daarom stonden ze dinsdag 6 januari op De Speelplaats.

Timur en Rámon verwelkomden op dinsdag 6 januari de supergroep Lorrainville op De Speelplaats! Dat betekende de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie in de Ochtendshow, want de band bestaat uit de beste muzikanten van het lans. Samen kwamen ze een aantal nummers van hun nieuwe album Desire The Reckless spelen.

Lorrainville

Lorrainville werd in 2011 opgericht, nadat Guido Aalbers via Facebook het spel 'maak een eigen bandnaam en albumhoes' begon. Hieruit kwamen uiteindelijk een willekeurige bandnaam, een titel voor de plaat en een albumhoes naar voren. Alleen de bandleden ontbraken nog! Guido plaatste opnieuw een oproepje op Facebook en binnen no time meldden zich tientallen muzikanten, zoals Peter Slager van BLØF, Bertolf en Anneke van Giersbergen. Samen gingen ze aan de slag voor het debuutalbum You May Never Know What Happiness Is.

Desire The Reckless

Desire The Reckless is het nieuwe album van Lorrainville en het is net zoals de vorige plaat geschreven door verschillende singer-songwriters, waaronder Bertolf, Tommy Ebben en Dennis Kolen. Op de plaat staan zestien liedjes, die de muzikanten in twee weken hebben geschreven.

Lorrainville - 'Mary'

Lorrainville covert 'Brick By Brick' van Racoon

Lorrainville - 'The News'

Wie of wat is Lorrainville?

Ster advertentie
Ster advertentie