3FM nieuws

Mister and Mississippi op Festival deBeschaving

  1. Nieuwschevron right
  2. Mister and Mississippi op Festival deBeschaving

3FM Serious Talent Mister and Mississippi is toegevoegd aan de line-up van Festival deBeschaving.

Festival deBeschaving vindt op 6 juli plaats in de Botanische Tuinen in Utrecht. Op dit veelzijdige festival vind je zes verschillende podia waar je kunt genieten van muziek, kunst en de laatste wetenschappelijke inzichten.

3FM Serious Talent podium op Festival deBeschaving

Dit jaar verrijst er op festival deBeschaving een extra muziekpodium, het 3FM Serious Talent podium. Eerder werd bekendgemaakt dat 3FM Serious Talents Sumera, The Elementary Penguins, Soul Sister Dance Revolution en Tessa Rose Jackson zaterdag 6 juli op het 3FM Serious Talent podium staan.

Barend en Wijnand maakten zondagavond 12 mei bekend dat ook Mister and Mississippi op het festival staat. Een week later mochten Barend en Wijnand ook melden dat Sunday Sun en A Polaroid View op het Utrechtse Festival staan.

Festival deBeschaving zoekt nieuwe onontdekte bands

Wil jij ook graag met je band op deBeschaving spelen? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar nieuwe bands om aan de line-up van dit Utrechtse festival toe te voegen. Geef je vóór 19 mei op om de nieuwe 3FM Serious Talent te worden en wie weet ben jij er ook bij op 6 juli!

De beste band maakt de festival line-up compleet en krijgt een plekje op het 3FM Serious Talent podium. Via www.ongekendtalent.nl kun je je aanmelden om 3FM Serious Talent te worden en kans te maken op een plekje op deBeschaving.

>> Meld je aan om 3FM Serious Talent te worden!

Ster advertentie
Ster advertentie