3FM nieuws

De Jeugd van Tegenwoordig primeurt 'De Formule' live bij Giel en andere 3FM hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. De Jeugd van Tegenwoordig primeurt 'De Formule' live bij Giel en andere 3FM hoogtepunten

De Jeugd van Tegenwoordig heeft een nieuwe single en kwam 'm vrijdagmorgen 7 juni live ten gehore brengen op De Speelplaats.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. De Jeugd van Tegenwoordig is terug met 'De Formule'

De Jeugd van Tegenwoordig is terug! De vierde plaat van het viertal verschijnt op 27 september en eerste single 'De Formule' kwam 7 juni uit. Diezelfde ochtend waren Faberyayo, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Bas Bron te gast bij Giel. Ze speelden 'De Formule' live en dat klonk weer even vertrouwd en raar als vanouds.

2. Muse was in de Amsterdam ArenA en 3FM was erbij

Bombastisch, groots en meeslepend, maar bovenal adembenemend indrukwekkend. De Britse rockers van Muse streken dinsdag 4 juni neer in Nederland voor een optreden in de Amsterdam ArenA. De verwachtingen waren hooggespannen, maar die werden met gemak ingelost.

Ook sprak 3voor12 met frontman Matthew Bellamy over de show in de ArenA. Leuk en aardig, dat dak, maar voor een concert van Muse kan het ook nadelen hebben.

>> Check hier de foto's van Muse in de Amsterdam ArenA

3. Sander op de motorkap van Rob

De Nooit Grappig van deze week ging over een man die met een snelheid van 80 kilometer per uur op de motorkap van een auto zat te sms-en. Rob Stenders was benieuwd of dit wel écht zou kunnen.

Sander Hoogendoorn was een gewillig slachtoffer en liet zich op de motorkap van Rob Stenders' auto over het Hilversumse Mediapark rijden. Dat leverde de volgende beelden op.

4. That's Live XL met The Ladies of the Lowlands

De tweede editie van That's Live XL vond dinsdag 28 mei plaats in Luxor Live, Arnhem en draaide volledig om vrouwelijk talent uit Nederland. Qeaux Qeaux Joans, Yori Swart, Kris Berry, Fridolijn van Finn Silver, Lavalu, Celine Cairo, Sofie Letitre en Cato van My Baby stonden die avond samen op het podium.

Ze speelden elkaars nummer en lieten een paar unieke covers horen. Zo brachten ze onder meer 'Perfect Darkness' van Fink live ten gehore in Luxor Live. Het nummer is nu ook uitgebracht als single.

5. De donkere kant van Rámon

Die lieve, onschuldige Rámon Verkoeijen. Dat uitgerekend onze Ra de luisteraars de angst op het lijf kan jagen verwacht je niet. Maar Roosmarijn en Tomas kwamen tot een interessante ontdekking toen Roosmarijn hem vroeg filmteksten in te spreken. Rámon liet een tot dan toe onbekende kant van zich horen.

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

De afgelopen week leek wel een aaneenschakeling van hoogtepunten! Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie