3FM nieuws

Mandy met Blaudzun op de loper van Ventoux

  1. Nieuwschevron right
  2. Mandy met Blaudzun op de loper van Ventoux

Wie neem je mee als je een superglamorous première hebt van de film waar je de soundtrack voor maakt? Online reporter Mandy natuurlijk!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Naast muzikant is hij ook wielerliefhebber. Die feiten knoopten de makers van de film Ventoux aan elkaar en daarom was het heel logisch om hem voor de soundtrack te vragen. Even geleden viel er daarom een gele envelop bij Blaudzun op de deurmat. Dat werd 'Powder Blue' en leverde hem die felgele uitnodiging voor de première op.

Mandy met... Blaudzun

Maar je gaat niet in je eentje de rode (of in dit geval gele) loper over. Daarvoor heb je een mooie wederhelft aan je zijde nodig. Tja... dan kom je al gauw uit bij 3FM Online reporter Mandy. Logisch.

Glitter en glamour

Samen dompelden ze zich onder in de glitter en glamour. Op z'n Hollands, want na het drankje in de kroeg verderop mochten Johannes en Mandy naar de loper in dezelfde 'limo' die alle artiesten achter elkaar naar het persmomentje brengt. Onze 3FM-cameraman mocht als énige met een camera óp de loper. It's nice to have friends in high places.

Shownieuws gehaald

Het leek Mandy leuk om een beetje stemming te maken. Dat was zo gepiept, want arm in arm de loper op met Blaudzun en de roddels zijn geboren. De muzikant speelt lekker mee, dus zaten ze gewoon in Shownieuws. Oooooh! Roddels! Spanning! Sensatie! Achterklap!

Ster advertentie
Ster advertentie