3FM nieuws

Pearl Jam headliner op Jay-Z’s festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Pearl Jam headliner op Jay-Z’s festival

Jay-Z strikt grote namen voor zijn nieuwe jaarlijkse festival in Philadelphia. Pearl Jam, Skrillex, Miike Snow en meer zijn toegevoegd aan de line-up.

De eerste editie van Jay-Z's Budweiser Made In America festival vindt plaats op 1 en 2 september in de Amerikaanse stad Philadelphia. Het programma van het festival krijgt steeds meer vorm. Jay-Z treed zelf op en daarnaast heeft hij al een indrukwekkend rijtje namen bereid gevonden om te komen spelen.

Line-up tot nu toe

Jay-Z is de headliner van de eerste avond. Pearl Jam is de tweede grote headliner. En verder zijn Miike Snow, Skrillex, Afrojack, Odd Future, Calvin Harris, Santigold, Janelle Monae, Passion Pit, Dirty Projectors, Rita Ora en D'Angelo al aan de line-up toegevoegd.

Beyoncé op Made in America?

Hij heeft het nog niet officieel bevestigd, maar Jay-Z's vrouw Beyoncé is waarschijnlijk ook op het podium te bewonderen op 1 of 2 september. Eerder zei de rapper tegen Rolling Stone: "I tried to put it far enough away that she'd have a little gap in her schedule, so hopefully that works."

Jay-Z wil Obama op festival

Als het aan Jay-Z ligt, komt de huidige Amerikaanse president Barack Obama ook optreden, vertelde hij in hetzelfde interview met Rolling Stone. Hij gaat hem zeker vragen, maar hij vreest dat Obama het tegen die tijd te druk heeft met de verkiezingen.

>> Jay-Z wil Obama; lees meer

Festivalorganisator Jay-Z

Op de vraag wat zijn rol tijdens het festival is, zegt hij het volgende. "I'll probably get one of those silly headsets with the thing, just to look important. I don't really need it, but I'll just do that. Overall, have a good time. You'll see me with probably a beer in my hand, just enjoying the festivities and the music like everyone else. I'ma try and keep it as normal and simple as possible."

Ster advertentie
Ster advertentie