3FM nieuws

'Two Queens In A King Sized Bed' van girl in red is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Two Queens In A King Sized Bed' van girl in red is 3FM Megahit

Deze week is de 3FM Megahit voor girl in red! Deze Noorse zangeres van 20 jaar heeft met 'Two Queens In A King Sized Bed' een romantisch kerstliedje gemaakt op niveau.

Girl in red

Marie Ulven is onder haar artiestennaam girl in red al een tijdje populair en heeft vooral veel fans in de LHBTQI+ gemeenschap. Ze wordt door veel jongeren als een rolmodel gezien. Los van haar rol in de LHBTQI+ gemeenschap is girl in red ook gewoon een hele goede artiest.

Je kan haar kennen van bijvoorbeeld 'Rue' of 'We Fell In Love In October'. Afgelopen zomer sprak 3FM-dj Vera Siemons haar uitgebreid over verveling en dankbaarheid.

Kerstliedje

'Two Queens In A King Sized Bed' beschrijft, zoals de titel al doet vermoeden, een verliefd stel in bed. Maar dan met Kerst. "There's no mistletoe above our heads / But I'll kiss you anyway / On Christmas day," zingt Marie.

Op de achtergrond hoor je kerstbelletjes, en de gitaar die meestal in de muziek van girl in red zingt is vervangen door een piano.

Girl in red - 'two queens in a king sized bed'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer muziek?

Vind je girl in red leuk en wil je inspiratie opdoen voor meer van dit soort muziek? Je vindt het in de 3FM Laat Je Horen-playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie