3FM nieuws

The Benelux in de Xnoizz 1uurService

  1. Nieuwschevron right
  2. The Benelux in de Xnoizz 1uurService

The Benelux kwam in de nacht van zondag 21 op maandag 22 april in één uur een nummer maken in Xnoizz!

De Amsterdamse electroband The Benelux staat op 5 mei op twee Bevrijdingsfestivals, maar om alvast te oefenen stonden ze in de nacht van zondag 21 op maandag 22 april bij Miranda op De Speelplaats.

Xnoizz 1uurService

De 1uurService is een vast onderdeel van haar programma op zondagavond, waarin artiesten in zestig minuten tijd een nieuw nummer schrijven aan de hand van een titel, die door een 3FM-luisteraar wordt aangeleverd.

3FM Serious Talent The Benelux

The Benelux start in 2009. Een tijdje laten ze niet veel van zich horen, tot de band in 2013 de superfunky single 'Liar' uitbrengt. Met dit aanstekelijke liedje komt de band in de lijst van Hollandse Nieuwe van 3voor12 Radio terecht. En met hun single 'I Don't Dance Enough' worden ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Het debuutalbum van de band ligt sinds september 2013 in de schappen.

1uurService Festival

Miranda van Holland maakte Xnoizz op Tweede Paasdag vanuit DeSmet in Amsterdam tijdens de tweede editie van het gratis toegankelijke Xnoizz 1uurService Festival. Lucas Hamming, HeavyLight, Rita Zipora, Wooden Saints en Dotan kwamen naar DeSmet om het nummer dat zij schreven in een uitzending van Xnoizz ten gehore te brengen.

The Benelux in de Xnoizz 1uurService

The Benelux - 'Dacing Around' in 1uurService

The Benelux - 'Liar'

Ster advertentie
Ster advertentie