3FM nieuws

Een beetje zomer in de winter met 'Crazy' van Lost Frequencies

  1. Nieuwschevron right
  2. Een beetje zomer in de winter met 'Crazy' van Lost Frequencies

Lost Frequencies heeft samen met de groep Zonderling een nieuwe track uitgebracht: 'Crazy'. De Vlaamse dj brengt daarmee een lekkere zomerse vibe in deze koude regenachtige dagen, iets wat we wel kunnen gebruiken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lost Frequencies is lekker bezig

De nieuwe track betekent ook een nieuw begin voor Lost Frequencies, a.k.a. Felix de Laet. Het is de eerste track die wordt uitgebracht onder het eigen label van de 24-jarige dj (Found Frequencies) dat in samenwerking met Armada Music is ontstaan. Felix wil voornamelijk aanstormende talenten laten zien met zijn label.

Maar daarnaast is hij natuurlijk ook van plan veel eigen muziek te releasen. Een aantal clubplaten, maar ook nummers die wat chiller wegluisteren. Een prima mix, dus!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hitmachine

Hij heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Hij scoorde hits met tracks als 'Are You With Me', 'Reality' en recent nog samen met Netsky: 'Here With You'. De Vlaamse dj bereikte niet alleen in zijn thuisland en Nederland de hitlijsten, ook Engeland, Zwitserland en onder andere Duitsland wist hij te bereiken met zijn remixes.

Hoewel hij internationaal dus behoorlijk succesvol is, ligt zijn hartje echt in thuisland België. Felix tegen Metro: "Ik vind het hier nog altijd superfijn. Als ik thuiskom van het touren is dit de plek waar mijn vrienden en familie zijn. En het is het land van Tomorrowland, waar ik dit jaar voor het eerst mainstage stond. Toen voelde ik me zo ontzettend trots! Dus ja, ik blijf hier..."

What's next?

Echt concrete doelen heeft Felix niet echt gesteld voor zichzelf, hij wil echt gaan kijken waar zijn carrière hem allemaal brengt. Maar dromen heeft 'ie zéker, vooral op het gebied van samenwerkingen.

Felix: "Ik zou heel graag met Flume willen samenwerken, ook om eens met eigen ogen te zien hoe hij werkt in de studio. Ik ben onwijs fan van hem. En James Blunt lijkt me heel tof om mee te werken als zanger, da's stiekem ook een droom van me, haha."

Ster advertentie
Ster advertentie