3FM nieuws

'Even' naar het concert van Drake: "Dit reisje kostte ons 2000 pond!"

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Even' naar het concert van Drake: "Dit reisje kostte ons 2000 pond!"

Drake verplaatste zijn concerten in de Ziggo Dome een aantal keer, maar zaterdagavond 28 januari was het toch écht zover: de kickoff van zijn Boy Meets World Tour in de Ziggo Dome, Amsterdam. Wie waren the lucky ones in de zaal?

José, Kevin en Ivan uit Málaga zijn speciaal voor Drake naar Amsterdam gekomen. Ze kochten een kaartje voor vorige week vrijdag, maar dat feest ging niet door. Het kostte hen 400 euro per persoon om alles om te boeken naar deze avond. Maar dat geeft niets volgens Kevin:

"I hope to see an amazing show! Drake is the biggest artist, you know... We are very excited!"

Jaden en Valentino staan op de rest van hun vriendengroep te wachten. Ze hebben geen idee wat ze kunnen verwachten, maar zijn van plan om lekker te feesten op 'Controlla' en 'One Dance'. Valentino is nu al slightly drunk.

"Wodka redbull. Mijn standaard voorbereiding op concerten."

Rosa, Beau, Nicky en Jill hebben de beste plekken in de zaal: golden circle, recht tegen het podium aan. Ze zijn al heel lang fan van Drake en kunnen niet wachten om naar binnen te gaan.

"We wilden er al heel lang naartoe, maar het sparen lukte niet. Nu hebben we de tickets gekregen!"

Het is de eerste keer dat Babette, Helena en Tessa naar een concert van Drake gaan. De verwachtingen liggen hoog.

"Het werd verplaatst vanwege productie-dingen, dus we verwachten echt vuur enzo. The works, nog wel groter dan zijn Amerikaanse shows."

Drake is een rapper die niet bang is om zijn gevoelige kant te showen. Zijn er naast de grote hits ook tracks waarbij Babette stiekem wel een traantje wegpinkt?

"Ja, 'Marvins Room'! Niet dat ik daarbij altijd moet huilen, maar daar zit wel echt goede tekst in. Niet die standaard shit over meisjes en geld enzo, maar echt met inhoud!"

Liah en Tia uit Londen zijn niet te missen: all dressed for a fancy night out. Zij hebben ook alles om moeten boeken, net als de Spanjaarden. Negen dagen Amsterdam in plaats van vier, daar gaat je geld...

"The Drake tickets alone cost us 350 pounds. All in all, the trip costs us 2000 pounds. We expect A LOT from this show, cause we had to reschedule and pay extra, haha."

Lees ook: Drake started from the bottom and now he's everywhere

Ster advertentie
Ster advertentie