3FM nieuws

Gaat Lana Del Rey de nieuwe Bond-song maken?

  1. Nieuwschevron right
  2. Gaat Lana Del Rey de nieuwe Bond-song maken?

Naast Sam Smith zou ook Lana Del Rey in de running zijn voor de titeltrack van de nieuwe James Bond-film.

Elke keer als er een nieuwe James Bond-film gemaakt wordt, is de grote vraag: wie gaat het bijbehorende themalied maken? De release van de 24ste film over geheimagent 007 staat pas gepland voor november 2015, maar er zijn nu al geruchten over de maker van de Bond-song.

Lana Del Rey is serieuze kandidaat

Sam Smiths naam viel in augustus al, maar volgens een bron van The Sun is ook Lana Del Rey een serieuze kandidaat. "Producers know it has to be a great song with a killer vocal to rival the phenomenal success of Adele's 'Skyfall'. Sam seems like the favourite but Lana could definitely give him a run for his money."

Sam Smith wil Bond-song wel maken

Sam Smith ontkende recent in een gesprek met muziekblad NME min of meer dat hij gevraagd is voor de titeltrack van de nieuwe James Bond-film. "I think it's something everyone would love to do, but yeah, it was all news to me. I won't say any more on it."

Sia biedt zich aan

Zoals Sam Smith al aangeeft is het voor muzikanten een grote eer om de Bond-song te mogen maken. Sia liet in juni al weten dat ze het heel graag wil doen.

'Skyfall' en eerdere Bond themesongs

Wie het ook gaat worden, die persoon of band heeft geen gemakkelijke taak. Het enorme succes van Adele's 'Skyfall', de vorige Bond-song, zal moeilijk te evenaren zijn. Adele is niet de enige grote naam die zich mocht storten op een Bond-song, onder andere Shirley Bassey, Nancy Sinatra, Tom Jones, Duran Duran en Madonna gingen haar voor.

James Bond wil Adele weer

Daniel Craig, de huidige James Bond, wil overigens het liefst Adele weer voor de titeltrack. “Daniel wants to keep the winning team. He loved Adele and wants her back.” Dat vertelde hij na het verschijnen van Skyfall.

Adele - 'Skyfall'

Ster advertentie
Ster advertentie