3FM nieuws

Stevie Ann en Anny op jubileum Rockacademie

  1. Nieuwschevron right
  2. Stevie Ann en Anny op jubileum Rockacademie
Tijd voor een feestje! De Rockacademie in Tilburg bestaat tien jaar en dat wordt gevierd met optredens van Stevie Ann, Anny en vele anderen.
In 1999 opende de Rockacademie als eerste opleiding in de popmuziek op hbo-niveau in Europa de deuren. Da’s 1 september 2009 exact tien jaar geleden en een decennium Rockacademie betekent een feest met goede muziek.

Line-up: Stevie Ann en Anny

Voor die show heeft de opleiding geen misselijke namen weten te scoren. Acts als Stevie Ann klimmen het podium op, maar Norman Kapoyos' Swinging Mood Orchestra trekt extra aandacht. Anny (ex-Leaf), Dorona Alberti (van Gare du Nord) en Nina June geven daarvoor gezamenlijk een optreden.

Met z’n allen en Stacey

Iedereen die betrokken is geweest bij de Rockacademie heeft een uitnodiging gekregen. Deze show, volledig in de stijl van de Rockacademie, is dus helaas wel besloten. Stacey Rookhuizen van de X-Factor-jury praat de boel aan elkaar.

Grote artiesten van de Rockacademy

De Rockacademy heeft een paar grote artiesten voortgebracht die in Tilburg zijn begonnen. Sommigen zijn eerder afgezwaaid omdat de carrière al heel goe liep. Krezip, Cilvaringz, Delain, After Forever, Intwine, Leaf

>> Bezoek Rockacademie.nl
Ster advertentie
Ster advertentie