3FM nieuws

Jay Z geeft Queen B verjaardagsfilmpje cadeau

  1. Nieuwschevron right
  2. Jay Z geeft Queen B verjaardagsfilmpje cadeau

Het was gister (4 september) het meest besproken onderwerp op Twitter: de 33ste verjaardag van Beyoncé. Jay Z greep zijn kans om zijn vrouw de liefde te verklaren door middel van een video. Hij heeft de mooiste momenten uit hun gezamenlijke On The Run Tour op een rijtje gezet en juicht op het einde zijn geliefde toe door 'Yeah B!' te roepen. Als dat geen liefde is!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Student neemt vrij voor verjaardag Beyoncé

Ja-Nice Best vond de verjaardag van Beyoncé zo speciaal dat ze er een vrije dag van maakte. Ze e-mailde haar docent met de mededeling afwezig te zijn tijdens de les uit respect voor "The Godess that is Queen Beyoncé Knowles-Carter". De docent heeft nog niet gereageerd op haar bericht, vertelt Best aan Buzzfeed.

"What did I just do!?"

Half grappend vertelt Ja-Nice Best dat ze denkt dat haar docent waarschijnlijk in shock is door de mail. Dat zou ik elk geval verklaren waarom ze nog geen reactie heeft gehad. Het was ook eigenlijk helemaal niet haar bedoeling om de e-mail meteen te verzenden. “I didn’t mean to send it right away but without thinking. I ended up sending it so I was so speechless like ‘What did I just do!?’”

Ster advertentie
Ster advertentie