3FM nieuws

Bade live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Bade live bij Giel

Giel heeft woensdag 14 mei inmiddels twee dagen van zijn recordpoging radiomaken achter de rug en als muzikale traktatie kwam Bade op bezoek.

Bart van Liemt, voormalig frontman van The Sheer, gaat tegenwoordig door het leven als Bade. Zijn album Miracle Wave komt eind 2014 uit, maar met de single 'Hide No More' zet hij alvast de toon. Je hoorde hem woensdag 14 mei bij Giel in de Ochtendshow!

Bart van Liemt a.k.a. Bade

Bade is de bijnaam van de Haarlemmer Bart van Liemt. Tijdens de Elfstedentocht van 1997 werd het dorpje Bartlehiem gepasseerd. Bartlehiem, klinkt als Bart van Liemt, werd later verbasterd tot Badeliem en daarna Bade. Sindsdien luistert Bart binnen zijn vriendengroep naar die naam. Dus toen na The Sheer zijn soloproject vorm begon te krijgen, was al snel duidelijk hoe dat moest gaan heten: Bade.

'Hide No More' is 3FM Megahit

Speciaal voor Record Store Day bracht Bade, die zelf lange tijd in een Haarlemse platenzaak werkte, 'Hide No More' uit als voorproefje van zijn eerste album Miracle Wave. Bart volgt muzikaal zijn hart en doet wat hij het beste kan: shinen en rocken op een podium. En dat hoor je zeker terug in de 3FM Megahit 'Hide No More'.

Bade - 'Hide No More' live bij Giel

Bade - 'All Of Me' live bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie