3FM nieuws

Taylor Swift troost terminaal zieke fan van 4 via Facetime - video

  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift troost terminaal zieke fan van 4 via Facetime - video

Jalene Salinas heeft een terminale vorm van kanker en is groot fan van Taylor Swift. Ze wilde héél graag met haar idool spreken. Dat deed Taylor met liefde. Bekijk de video.

Taylor Swift is gek op haar fans. Ze heeft al kerstcadeautjes uitgedeeld, studentenschulden afbetaald en persoonlijke briefjes gestuurd naar fans die het nodig hadden. Deze keer liet ze de droom uitkomen van de 4-jarige Jalene Salinas.

20 minuten babbelen met Taylor Swift

Jalene Salinas komt uit San Antonio, Texas en vecht tegen een terminale vorm van kanker. Ze heeft een hersentumor en de artsen kunnen helaas niets meer voor haar betekenen. Een van haar laatste wensen was dat ze op 'Shake It Off' kon dansen met Taylor Swift. Helaas was ze daarvoor te ziek, maar een videocall met de zangeres zat er wel in. Taylor heeft dik 20 minuten met haar kleine fan gebabbeld. Check de video:

De bucketlist van Jalene

Na de diagnose is Jalene met haar moeder een bucketlist gaan maken (zie hieronder) en met hulp van een hele berg Facebookfollowers is vrijwel elk ding daarvan uitgekomen. Taylor Swift was het kersje op de taart. Haar moeder Jennifer Arriaga op Facebook:

"I'm so happy Taylor reached out to Jalene. She was so happy. Thank you, Taylor, so much."


Support Jalene

Mocht je nou Jalene nog willen steunen of meer willen weten over haar aandoening of wat iedereen voor haar wil doen, check dan de Facebookpagina Jalene's Journey of #ShakeItOffJalene.

Ster advertentie
Ster advertentie