3FM nieuws

Ed Sheeran crasht wedding in Nashville

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran crasht wedding in Nashville

Ed Sheeran is de koning van de heerlijke singer songwriter glijers. Denk eens na: Iedereen heeft toch wel een keer een huwelijk meegemaakt waar één van zijn bangers werd gedraaid. In Nashville kwam hij na zijn optreden een huwelijk crashen en dit is wat er gebeurde.

Ed Sheeran op je bruiloft

Ed is nou typisch zo'n beroemdheid waarvan je denkt: "hij had mijn buurman kunnen zijn." Zo toegankelijk en zo sociaal. Na zijn show in Nashville dropte hij langs bij Santa's Pub, de lokale karaoke bar, om de boel op stelten te zetten. Zoals jij ook waarschijnlijk weleens hebt gedaan met je maten op zaterdagnacht.

Hij greep de microfoon om wat eigen nummers te zingen, daarnaast deed hij ook nummers van Backstreet Boys en One Direction. Een vers getrouwd stel dat erbij was genoot oprecht toen hij 'Thinking Out Loud' voor ze zong.

Dit allemaal om te vieren dat hij die avond een recordaantal bezoekers had bij zijn show. Toen Ed Sheeran in Nasville woonde, was dit zijn favoriete karaokebar. Ed: "Een karaokecaravan en goedkoop bier. Wat wil je nog meer?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie