3FM nieuws

Zazi & Kraantje Pappie live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Zazi & Kraantje Pappie live bij Giel

Het muzikale drietal Zazi én Rapper Kraantje Pappie waren vrijdagochtend 12 oktober te gast bij Giel.

Zazi stond vrijdagochtend 12 oktober met hun accordeon, piano, ukele, cello en madoline op De Speelplaats om hun debuutsingle 'Turn Me On' te laten horen. En alsof dat nog niet genoeg was liet Kraantje Pappie zijn nieuwe single 'Semi Bekend' horen én hij sloot de werkweek af met de Week in Rap en Roer.

Zazi live op 3FM

Het bandje Zazi werd afgelopen zomer bekend met hun jazzy debuutsingle 'Turn Me On'. Het trio bestaat uit Sabien Bosselaar, Dafne Holtland en Margriet Planting. De meiden ontmoetten elkaar in Parijs en besloten een bandje te vormen. Ze maken pop- en folkachtige muziek met een vleugje chanson en een beetje jazz. Zazi zong 'Turn Me On' live op De Speelplaats van Giel en coverde 'Everything's Gonna Be Alright'. Check de beelden hieronder.

Kraantje Pappie live op 3FM

De Nederlandse rapper sloot de werkweek af met de Week in Rap en Roer én hij liet zijn nieuwe single 'Semi Bekend' horen. Dit is de eerste track van zijn gelijknamige EP. 'Semi Bekend' heeft een drum and base-achtige sound. Dat is niet geheel onlogisch, want de Nederlandse groep Noisia, bestaande uit de drie DJ's Nik Roos, Martijn van Sonderen en Thijs de Vlieger, produceerden de track. Check Kraantje Pappie's nieuwe single 'Semi Bekend' hieronder.

Zazi - 'Turn Me On'

Zazi - 'Everything's Gonna Be Alright'

Kraantje Pappie - 'Semi bekend'

Ster advertentie
Ster advertentie