3FM nieuws

Kytopia verkast definitief naar Tivoli Oudegracht

  1. Nieuwschevron right
  2. Kytopia verkast definitief naar Tivoli Oudegracht

Colin Benders heeft de sleutels gekregen van Tivoli Oudegracht. Dit wordt de nieuwe locatie van Kytopia. Michiel belde maandagavond 30 juni met hem.

Nadat bekend werd gemaakt dat de huidige locatie van Kytopia (aan de Zeedijk in Utrecht) werd platgegooid, gingen de geruchten al snel dat de muzikale broedplaats van Colin Benders en zijn vrienden zou verhuizen naar Tivoli Oudegracht in Utrecht. En dat klopt als een bus!

Michiel belde Colin Benders over verhuizing Kytopia

Michiel belde maandagavond 30 juni (tussen 22.00 en 01.00 uur) met Colin, de man achter Kytopia. De sleutel van het poppodium is maandag (30 juni) al overhandigd aan Kyteman, zoals sommigen hem beter kennen. En daar is hij erg blij mee. "Muhahahah!!!" Twitterde hij met een foto (hierboven) van zijn nieuwe sleutelbos. Michiel vroeg aan Colin of Tivoli Oudegracht een andere naam krijgt:

Het is geen gekke keuze dat de muzikant voortaan zal werken vanuit Tivoli Oudegracht. Colin Benders had de eer om met zijn The Kyteman Orchestra de oude Tivoli (Oudegracht) te sluiten én de nieuwe locatie (TivoliVredenburg) te openen.

>> Check de site van 3voor12

Ster advertentie
Ster advertentie