3FM nieuws

Bruce Springsteen in Netflix serie Lilyhammer?

  1. Nieuwschevron right
  2. Bruce Springsteen in Netflix serie Lilyhammer?

Er gaan geruchten dat Bruce Springsteen een rolletje gaat spelen in de Noorse serie van E-Street Band bandlid Steven Van Zandt.

Bruce Springsteen gaat zijn acteerdebuut maken in Lilyhammer, schrijft Deadline. Volgens die showbizzsite is The Boss in een aflevering van het derde seizoen van de serie te zien als de eigenaar van een mortuarium. Lilyhammer is een serie van Steven van Zandt, een goede vriend van Bruce en bandlid van Bruce zijn E-Street Band.

Steven van Zandts Lilyhammer

Steven van Zandt, a.k.a. Little Steven, speelt de hoofdrol in de serie over een maffioso die voor zijn eigen veiligheid door de FBI naar Noorwegen is verscheept. Dat gebeurde nadat hij in de rechtbank een belastende verklaring had afgelegd tegen zijn maffiabaas, waardoor hij niet meer veilig is in New York. Steven acteert niet alleen in Lilyhammer, hij produceert en schrijft ook mee aan de Netflix original serie.

Bruce Springsteen in High Fidelity

The Boss was wel al een keer eerder in een film te zien. Hij had een cameo in High Fidelity, maar daarin speelde hij geen rol, hij was in de film te zien als zichzelf.

Ster advertentie
Ster advertentie