Naar homepage
3FM nieuws

De nieuwe James Bond wordt een vrouw?!

  1. Nieuwschevron right
  2. De nieuwe James Bond wordt een vrouw?!

Breaking, breaking news over 007! De geruchtenmolen op het internet draait rondjes als een gek. De volgende James Bond zou wel eens een vrouw kunnen zijn.

3FM-dj Sander Hoogendoorn belt met Noa Johannes, filmjournalist NPO3: "James Bond wordt niet compleet vervangen in de film, maar hij gaat zogezegd met pensioen. En er zou een nieuwe 007-agent komen. Volgens de site die dit nieuws heeft gelekt, zit er een baanbrekende scène waarin James Bond wordt voorgesteld aan een nieuwe agente." Deze vrouw, naar geruchten Lashana Lynch, zou dus zomaar eens de nieuwe James Bond kunnen worden!

James Bond in een 2020-jasje

Er is redelijk wat ophef geweest over het imago van James Bond. Zo zou hij niet meer van deze tijd zijn door zijn gedrag. Noa: "Hij is echt een geheime agent van de gadgets en meiden, die niet altijd stopt bij vrouwen als ze 'nee' zeggen. Hij is in een bepaald opzicht misschien een beetje de 'oom met losse handjes'. Dat hebben ze al meer aan deze tijd aangepast, maar de vraag is ook tot hoever je James Bond kan evolueren zonder dat hij zijn charme kwijtraakt."

Ster advertentie
Ster advertentie