3FM nieuws

Nielson live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Nielson live bij Giel

Nielson schoof vrijdag 22 augustus aan bij Giel om het weekend muzikaal in te luiden!

Nielson is back! De singer-songwriter zette maandag 18 augustus de videoclip van zijn nieuwe single 'Sexy Als Ik Dans' online. Je hoorde de track vrijdagochtend 22 augustus live vanaf De Speelplaats. Nielson waagde zich daarnaast ook aan een cover mash-up van 'Sing' van Ed Sheerand en 'Prayer in C' van Lilly Wood & The Prick & Robin Schulz.

Nielson - 'Sexy Als Ik Dans'

In de zomer van 2014 verscheen Nielsons nieuwe single 'Sexy Als Ik Dans'. Rondom de release van het lied deed Nielson een oproep aan BN'ers om hun dansmoves te delen via social media.

Nielson covert 'Prayer in C' en 'Sing'

Nielson - 'We Gaan Door'

Nielson in de studio

De Beste Singer-Songwriter van Nederland

Niels Littooij noemt zichzelf simpelweg Nielson. Hij begon zijn carrière als rapper aan de Herman Brood Academie en won in 2008 de Rotterdamse variant van de kunstbende. Bovendien deed hij in 2012 mee aan het tv-programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland.

'Beauty & De Brains'

De eerst single van Nielson, 'Beauty & De Brains', kwam in 2013 uit. De plaat werd meer dan 20.000 keer gedownload en daarmee kreeg Nielson een platina single in handen. In de jaren daarna volgden samenwerkingen met onder andere Miss Montreal en BLØF. De tracks zijn allemaal terug te vinden op Nielsons in maart uigekomen debuutalbum Zo Van Ah Yeah.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie