3FM nieuws

Paul Rabbering nieuwe 3FM DJ tussen 14 en 16 uur

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul Rabbering nieuwe 3FM DJ tussen 14 en 16 uur
De 25-jarige {l}Paul Rabbering{/l} wordt de nieuwe 3FM DJ tussen 14 en 16 uur! Hij is hiermee de opvolger van {l}Cobus Bosscha{/l} voor de KRO op 3FM. Paul Rabbering begint maandag 6 september. Paul werkt momenteel bij BNN, onder meer als presentator van het radioprogramma {l}Top of the Pops{/l}.

Sinds 2000 bij BNN
Paul Rabbering werkt, nadat hij eerst enkele jaren bij de lokale omroep in Emmeloord heeft gewerkt, sinds 2000 bij BNN als radio-vormgever. In die functie maakt hij jingles en promo’s, onder meer voor het programma Ruuddewild.nl. Sinds 2002 presenteert Paul iedere zondagmiddag de radioversie van Top of the Pops en is hij vaste invaller voor het dagelijkse 3FM-programma {l}Wout{/l}. Ook is Paul regelmatig te horen als voice-over bij BNN-televisie. In 2002 rondde Paul de School voor Journalistiek succesvol af.

Trots
Paul verheugt zich op zijn nieuwe KRO-programma op 3FM: “Hoewel ik het erg naar mijn zin heb bij BNN, is het natuurlijk fantastisch om voor de KRO een dagelijks programma te gaan maken. Ik ben er trots op om voor 3FM te werken omdat op deze zender de muziek heel belangrijk is. En ik zal me ook zeker thuisvoelen bij de KRO, want het is een omroep waar met heel veel liefde radioprogramma’s worden gemaakt.”

Positieve uitstraling
De KRO is eveneens blij met het aantrekken van Paul Rabbering. Hoofd Amusement Radio Luuk Sijbring: “Ik verwacht dat Paul veel kan betekenen voor de KRO en voor 3FM. Hij is een jonge, enthousiaste presentator met een grote muziekkennis en een positieve uitstraling. Paul is voortgekomen uit het eigen opleidingstraject van 3FM en hij kiest nog steeds heel bewust voor deze zender, omdat daar op muzikaal gebied veel te beleven valt. Met dergelijke dj’s zie ik de toekomst van 3FM met vertrouwen tegemoet”.

Opvolger van Cobus Bosscha
Paul Rabbering is de opvolger van {l}Cobus Bosscha{/l}, die nu elke werkdag met het programma JaCobus voor het KRO-geluid op 3FM zorgt. De naam en de precieze inhoud van het nieuwe KRO-programma van Paul Rabbering zijn nog niet bekend. “Duidelijk is in ieder geval dat ik veel muziek zal draaien en dat ook de luisteraars een belangrijke rol krijgen in het programma”, aldus Paul.

Paul Rabbering, vanaf 6 september iedere maandag t/m vrijdag 14.00-16.00 uur, KRO 3FM
Ster advertentie
Ster advertentie