3FM nieuws

Panic! At The Disco komt met nieuw album én single 'Viva Las Vengeance'

foto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. Panic! At The Disco komt met nieuw album én single 'Viva Las Vengeance'

Goed nieuws voor Panic! At The Disco fans: er komt een nieuwe album! Dat maakt de band bekend op hun Instagram-kanaal. Het album genaamd Viva Las Vengeance vertelt het verhaal over opgroeien in Las Vegas. Het gaat over liefde, roem, burn-out's en alles wat daar tussenin gebeurt. Naast deze aankondiging releasen ze ook alvast de gelijknamige single.

Viva Las Vengeance

Na 4 jaar is er voor fans eindelijk een opvolger van Pray For The Wicked. Het nieuwe album, genaamd Viva Las Vengeance, is alweer het zevende studioalbum van de Amerikaanse band en komt 19 augustus uit. Via een post op Instagram maakte de band het goede nieuws bekend.

Volgens de band vertelt het album het verhaal over opgroeien in Las Vegas. In een statement vertelt frontman Brendon Urie dat het album een terugblik is op wie hij 17 jaar geleden was. “Viva Las Vengeance is a look back at who I was 17 years ago and who I am now with the fondness I didn’t have before. I didn’t realize I was making an album and there was something about the tape machine that kept me honest.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe single

Naast de bekendmaking van het nieuwe album, releasen ze direct maar hun gelijknamige single. Het ziet er naar uit dat Brendon Urie inspiratie heeft gehaald uit eerder werk van de beginjaren van de band. De track kenmerkt zich door veel vrolijke en upbeat sounds, gitaren en een refrein dat je niet uit je hoofd krijgt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wereldtour

Panic! At The Disco gaat dit najaar ook op pad voor een uitgebreide tournee door de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Nederlandse fans moeten iets langer wachten, want de band komt pas in het voorjaar volgend jaar naar Nederland. Op 25 februari 2023 treden ze op in Ahoy in Rotterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie