3FM nieuws

Doe verslag van Stromae in Ziggo Dome!

  1. Nieuwschevron right
  2. Doe verslag van Stromae in Ziggo Dome!

De Belgisch-Rwandese producer en singer-songwriter Stromae staat 20 en 21 november in de Amsterdamse Ziggo Dome. Ga jij er heen? Doe dan verslag via de 3FM-app!

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

Het gaat Stromae voor de wind als het gaat om uitverkopen van shows. Ben jij één van de gelukkigen die een kaartje heeft weten te bemachtigen? Dan zijn we heel benieuwd hoe jij het optreden vindt. Doe verslag via de 3FM-app!

Doe verslag via de 3FM-app

Ben jij er vanavond bij in de Ziggo Dome? Word dan concertverslaggever voor 3FM en laat de thuisblijvers weten hoe het was! Stuur je foto's, selfies, audiofragmenten en berichtjes in via de 3FM-app en kom daarmee op de radio, tv en website.

>> Klik hier voor meer info
>> Download de 3FM-app voor Android
>> Download de 3FM-app voor iPhone

Stromae verkoopt alles uit

Stromae stond nog geen jaar geleden (april 2014) in een uitverkochte HMH. Een paar maanden later stond hij op Pinkpop en stond het héle festival te dansen op zijn beats. Zijn eerste show in de Ziggo Dome was ook binnen no-time uitverkocht en daarom werd er vrij snel een tweede concert geboekt. Die twee concerten vinden plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 november.

Stromae wil pauze én samenwerken met Madonna

Het tweede album van Stromae, Racine Carrée, werd uitgeroepen tot 3FM Album van de Week. 'Ta Fête', de openingstrack van de plaat, werd niet alleen 3FM Megahit maar was ook het Belgische anthem tijdens het WK-voetbal van 2014. Na het succes van zijn tweede album vindt Stromae het tijd om even pauze te nemen. Maar of hij daarvóór of daarná met Madonna gaat werken is nog de vraag.

Genie met vlinderdas

Bij Giel was schrijver Peter Verbruggen te gast. Deze zuiderbuur schreef een boek over het fenomeen Stromae onder de titel: Maestro Stromae, genie met vlinderdas. Hij kon nog 5 feiten vertellen die je waarschijnlijk niet wist. Beluister ze maar!

Foto's Stromae

Ster advertentie
Ster advertentie