3FM nieuws

K3 live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. K3 live bij Giel

Oya lélé! De dames van K3 kwamen op woensdag 4 juni hun nieuwste liedjes zingen bij Giel.

Last van een ochtendhumeur? Die verdwijnt als sneeuw voor de zon met K3 (of K2 + J1). Karen, Kristel en Josje vulden woensdag 4 juni De Speelplaats met hun lieve en vrolijke nummers.

K3

De dames van K3 veroverden begin 21e eeuw in sneltempo Vlaanderen en later ook Nederland. Nummers als 'Heyah Mama', 'Alle Kleuren', 'Blub, Ik Ben Een Vis!', 'Tele-Romeo', 'Oya Lélé' en 'Kusjesdag' waren grote hits voor de drie zangeressen. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting: de Vlaamse zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Hiervan verliet de laatste in 2009 de groep. Enkele maanden later nam de Nederlandse Josje Huisman haar plaats in na het winnen van de talentenjacht K2 zoekt K3.

K3 live bij Giel

Naar aanleiding van hun 15-jarig jubileum brachten Karen, Kristel en Josje eind 2013 een gloednieuwe plaat uit: Loke Le. Van dat album deed K3 het nummer 'Drums Gaan Boem' samen met een mini K3 live op De Speelplaats. Maar de dames deden ook nog een Mega Top 50 cover: 'Home' van Dotan!

K3 covert 'Home' van Dotan

K3 - 'Drums Gaan Boem'

Mini-K3 is ook in de studio

K3 voor volwassenen

Ster advertentie
Ster advertentie