3FM nieuws

3FM Presents: Moke en het Metropole Orkest

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: Moke en het Metropole Orkest


Na het geweldige optreden van donderdagavond op de 3FM Awards, een hele avond Moke en het Metropole Orkest

Coen en Sander maakten op vrijdagmiddag het heuglijke nieuws bekend.

Moke en het Metropole Orkest

Op donderdagavond smulde heel muziek- minnend Nederland nog van de unieke samenwerking tussen de twee grootheden. Tijdens de openingsshow van de 3FM Awards speelden Het Metropole orkest samen me Moke, maar ook met Jacqueline en Dio en zorgden voor een grande begin van de show. En op vrijdagmiddag waren Coen en Sander blij als kinderen toen ze mochten aankondigen dat Moke de eerste naam is die in de Week van het Metropole gaan optreden met het orkest. En wel 9 oktober in de HMH.

Pinkpop

In mei treedt Moke ook al samen op met het Metropole Orkest op Pinkpop. Dit is voor het Metropole Orkest de eerste keer in haar geschiedenis dat het op Pinkpop staat.

'Week van het Metropole'

‘De Week van het Metropole’ is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij op een aantal achtereenvolgende dagen (inter-)nationale topartiesten samen met het Metropole Orkest een unieke samenwerking aangaan en een orkestrale uitvoering verzorgen van het beste van hun repertoire. Verleden jaar vond de eerste editie plaats met optredens van Rob de Nijs, Trijntje Oosterhuis en Ed Kowalczyk (leadzanger van LIVE).

Ster advertentie
Ster advertentie