3FM nieuws

Serious Talent Awardshow! Erbij zijn?

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Awardshow! Erbij zijn?

Vijf geweldige Serious Talents maken kans op de Serious Talent Award op 10 april: Krystl, Baskerville, Handsome Poets, A Silent Express en MakeBelieve.

3FM is proud to present: Serious Talents. Neerlands muzikale hoop voor de toekomst.

3FM Serious Talent

2010 was een vruchtbaar jaar voor de 3FM Serious Talents. Wel 20 getalenteerde aanstormende artiesten hebben het 3FM Keurmerk Serious Talent opgeprikt gekregen en hebben daarmee airplay op 3FM verdiend.

Bloed, zweet en tranen! De vakkundige jury heeft zich beraad op welke Serious Talents er echt uitspringen en kans maken op de Serious Talent Award. Het was niet makkelijk. Maar op zondag kringelde dan eindelijk de witte rook omhoog. Tijdens Bring It On! zijn de genomineerden bekend gemaakt.

Serious Talent Award

Krystl, Baskerville, Handsome Poets, A Silent Express en MakeBelieve maken kans op de Award. Deze vijf genomineerden vielen op, on air maar ook live. De Serious Talent Award is de enige 3FM Award waar je niet op kunt stemmen. De winnaar van deze award wordt gekozen door een een vakkundige jury.

De uitreiking

Ze treden op in de oude zaal van de Melkweg op zondag 10 april. Want de talenten moeten ook live goed voor de dag komen. Aan het einde van de avond zal de uiterst professionele jury de winnaar bekend maken. De prestaties van de Talents van het afgelopen jaar en de verwachtingen voor de toekomst worden meegenomen in de beslissing. En jij kunt daarbij zijn!

De winnaar van de Serious Talent Award treedt op op de 3FM Awards. Ook wordt de winnaar de dag na de 3FM Awards 15 april verwacht bij Giel in de studio.

>> Lees meer over Serious Talent

Zorg dat je erbij bent. Win kaarten

Ster advertentie
Ster advertentie