3FM nieuws

Laat deze merchandise een inspiratiebron zijn voor alle muzikanten

  1. Nieuwschevron right
  2. Laat deze merchandise een inspiratiebron zijn voor alle muzikanten

Rondlopen met een verwassen bandshirt of een verlept petje... Het is eigenlijk niet helemaal meer van deze tijd. En waarom zou je daar ook nog voor kiezen? De wereld van de merchandise heeft zoveel meer te bieden! Neem hieronder een kijkje en laat je inspireren.

Festivaltent

Op elk festival struikel je over de Quechua-tentjes. Saaaaaaai! Een tent met je favoriete artiest erop, dát wil je. In 2014 bracht Kelis er eentje op de markt.

Een snow globe

Ietwat seizoensgebonden, maar wel heel leuk voor op je vensterbank. Of om cadeau te geven aan je tante die ze spaart en eigenlijk geen idee heeft wie Daft Punk is.

Een kaars

Je zou het niet verwachten van Snoop Dogg, maar in zijn Snoopermarket kan je naast de standaard hoodie of t-shirt ook een geurkaars kopen. "A very clean and vibrant rosy heart that sparkles like a polished diamond..." staat erbij. Met de verkoop van dit truttige item is Snoops swag officieel in vlammen opgegaan.

Slipjes

Een schattig roze onderbroekje voor iedereen die zich "one of the boys" voelt. Katy Perry bracht ze op de markt.

String

We vragen ons af hoe vaak Justin Bieber zijn eigen stringetje naar zijn hoofd gesmeten heeft gekregen tijdens een concert.

Condooms

In het land waar ze de taal van de liefde spreken kwam Daft Punk met de 'Get Lucky' condoom op de proppen. Eerder bracht 50 Cent zijn Magic Sticks op de markt en nóg eerder waren er de U2 'Achtung Baby Condoms' die de vermenigvuldiging van het mensenras moest afremmen.

Hot sauce

Lekker bij de snack of op een gevuld eitje: de hete saus. Bastille bracht een extra pittige saus uit tijdens hun Wild Wild World Tour. En dat was niet de eerste keer, want eerder mochten we al proeven van de Bad Blood hot sauce. "Wanneer kunnen we de Kensington Ketchup verwachten?

Een doodskist

Als je je hele leven over straat gaat in een strakke legging en met een zwart-wit geschminkt gezicht ben je óf een pierrot, óf fan van Kiss. Voor de die hard (pun intended) fans bracht Kiss een speciale grafkistenlijn op de markt.

Dildoset

En last but not least: de dildoset! Compleet met handboeien en glijmiddel. Rammstein bracht de set met zes dildo's uit ter ere van het album Liebe Ist Für Alle Da.

Ster advertentie
Ster advertentie