3FM nieuws

3FM Presents: John Legend en The Roots in de HMH

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: John Legend en The Roots in de HMH

John Legend staat op 29 november samen met The Roots in de Heineken Music Hall.

John Legend en The Roots betreden samen het podium in de Heineken Music Hall op maandag 29 november 2010. John Legend en hiphopband The Roots brachten samen het album Wake Up! uit. De samenwerking kwam tot stand tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2008. De heren hopen met dit album politieke bewustwording te genereren bij de jeugd.

Wake Up!

Wake Up! is een album vol covers van bekende en minder bekende soul- en funkprotestliedjes uit de jaren '60 en '70. Op het album staan nummers van onder andere Marvin Gaye, Donny Hathaway, Will Withers en Mike James Kirkland.

John Legend & The Roots

John Legend bracht eerder al drie succesvolle albums uit en won meerdere grote muziekprijzen, waaronder zes Grammy's. In 2009 stond hij twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall. De Amerikaanse band The Roots bracht in juni 2010 hun negende studioalbum How I Got Over uit. Hierop was John Legend ook al te horen met de single 'The Fire'. In juli 2010 stond The Roots op het North Sea Jazz Festival.

Tickets

De kaartverkoop voor het concert van John Legend en The Roots in de Heineken Music Hall start vrijdag 8 oktober om 10.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie