3FM nieuws

Bow Wow gaat door onder eigen naam: Shad Moss

  1. Nieuwschevron right
  2. Bow Wow gaat door onder eigen naam: Shad Moss

Na de Black Entertainment Television Awards (29 juni) wil rapper Bow Wow graag Shad Moss genoemd worden. "Bow Wow past niet meer bij wat ik doe."

Bow Wow verandert zijn artiestennaam in Shad Moss, zoals de rapper echt heet. "Het is tijd voor een volgend hoofdstuk. Bow Wow past niet meer bij wat ik nu doe," aldus de rapper.

Van Lil' Bow Wow naar Bow Wow naar Shad Moss

Shad Moss begon zijn rapcarrière onder de naam Lil' Bow Wow. Hij snoepte 'Lil' er in 2002 van af. Hij vond zichzelf namelijk helemaal niet meer zo 'little', dus werd het daarna gewoon Bow Wow. Nu vindt hij dat zijn carrière en leven te uitgebreid zijn om alleen door het leven te gaan als rapper Bow Wow. "Ik ben een zakenman, tv-presentator, acteur en rapper! Tijd voor Mr. Moss om over te nemen!"

Na Black Entertainment Television Awards wordt naam definitief gewijzigd

De 27-jarige ster verschijnt 29 juni nog als Bow Wow op de Black Entertainment Television Awards (BET Awards) in Los Angeles (Verenigde Staten). Daarna wordt de naamswijziging definitief doorgevoerd. Dat zegt hij in onderstaande video op Instagram. Op Twitter post hij al onder de naam Shad Moss.

Beware Of Dog

Lil' Bow Wow bracht op dertienjarige leeftijd het album Beware Of Dog uit. Hij nam de plaat op met producer en rapper Jermaine Dupri, die de kleine Bow Wow hielp met zijn carrière. Op de plaat staat ook onderstaande track met Snoop Dogg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie