3FM nieuws

Debuutalbum Afterpartees in januari uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Debuutalbum Afterpartees in januari uit

Afterpartees had alleen nog maar de single 'First/Last' uit toen de band langs de clubs in Nederland trok. Er wordt dan ook gehunkerd naar hun debuutalbum. Goed nieuws: die komt op 19 januari uit!

De Limburgse band Afterpartees trok afgelopen jaar al langs de Nederlandse clubs, speelde op festivals als Pinkpop, Best Kept Secret en Into The Great Wide Open en werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Wat ontbreekt er dan nog? Precies, een debuutalbum. En die komt er! Op 19 januari 2015 is het moment eindelijk daar.

Glitter Lizard

Tijdens Pinkpop tekenden de jongens van Afterpartees nog een platencontract bij Excelsior om vervolgens als een geoliede machine de studio in te duiken. Met als resultaat het album Glitter Lizard, een plaat vol tijdloze liedjes. Het advies van de band: "Draai Glitter Lizard huilend in je auto als je meisje weg is of lachend op je kamer als dat domme vriendje eindelijk huilend bij je is weggegaan."

Trots

De band is trots op hun eerste plaat. Frontman Nick over Glitter Lizard: “Ik denk dat de plaat een mix van elementen is waar wij zelf groot fan van zijn: energie, melodie, licht cheesy zang harmonieën, hooks, refreintjes, alles. Ik denk dat we vooral een plaat hebben gemaakt die wij graag wilden horen, maar die nog niet bestond. Net zoals een glitter hagedis, die bestaan ook niet, en nu wel. We zijn trots.”

Afterpartees - 'First/Last'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie