3FM nieuws

'I Don't Live Here Anymore' van The War On Drugs is de nieuwe 3FM Megahit

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'I Don't Live Here Anymore' van The War On Drugs is de nieuwe 3FM Megahit

Het is de titeltrack van hun vijfde studioalbum en met 'I Don't Live Here Anymore' pakt The War On Drugs deze week de nieuwe 3FM Megahit. De perfect plaat bij dit herfstachtige weer!

Vijfde album

'I Don't Live Here Anymore' is afkomstig van het gelijknamige vijfde album van de band en komt 29 oktober uit. Dit album is opvolger van de in 2017 verschenen A Deeper Understanding, dat in 2018 is bekroond met een Grammy Award voor ‘Beste rock album’.

I Don't Live Here Anymore

De verwachtingen lagen hoog voor The War On Drugs na de gewonnen Grammy Award voor 'Best Rock Album' in 2018. De mannen hebben na de prijs zichzelf toch weer een nieuwe muzikale trede omhoog gebracht.

Na het winnen van de Grammy Award trokken de bandleden David en Anthony zich terug in New York om daar te werken aan nieuwe demo's. Door deze actie is er een basis ontstaan voor 'I Don't Live Here Anymore'.

De nieuwe track van de band viert het bereiken van het punt in het leven waarop je niet langer verdrinkt in golven van oude herinneringen, maar er bovenop surft. Het nummer begint een beetje aan de dromerige kant dankzij het herkenbare gitaarriedeltje.

“Is life just dying in slow motion, or getting stronger everyday?”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie