3FM nieuws

3FM DJ's trekken lootjes voor Sinterklaas

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM DJ's trekken lootjes voor Sinterklaas

Er zat woensdagmiddag 20 november niets onder het folie. In plaats daarvan stond er een gouden envelop met pepernoten en schuimpjes!

Sinterklaas is in het land! Daarom trokken de aanwezige DJ's woensdagmiddag tijdens Holy Moly lootjes.

3FM viert Sinterklaas

Ben je benieuwd wie wie heeft? 3FM viert donderdag 5 december Sinterklaas. Die dag verzorgen de DJ's een surprise voor degene die ze getrokken hebben. En daar hoort natuurlijk ook een cryptisch doch scherp gedichtje bij.

Schrijf een gedicht voor de DJ's

Zou jij ook graag een gedicht schrijven voor een van de DJ's? Maak de dichtpiet in jezelf wakker en schrijf een poëtisch stukje!

>> Laat je hersens kraken en help de DJ's een gedicht te maken

Surprises voor Sinterklaas bij 3FM

Wat. Een. Dag. Het was een groot feest 5 december. De DJ's hadden lootjes voor elkaar getrokken en hadden moesten dus surprises en gedichten voor elkaar maken. Er kwamen Pietenbands langs, Sinter Veenstra Veenstra bracht een bezoekje aan de studio, de échte Sint had een gedicht ingesproken en als klap op de vuurpijl kwam er een kok een midnight snack maken. Check hier de compilatie van de hele dag!

Sinterdomien zorgde voor een lekker hapje voor Roosmarijn

Domien had al enigszins verklapt wie hij had getrokken, maar het was toch nog een complete verrassing toen hij zelf de studio binnen stapte. En hij was niet alleen... Want Domien had een chefkok mee om een midnight snack te maken voor Roosmarijn.

St. Paul Rabbering verraste Michiel met Donald Duct Tape

St. Paul stormde donderdagavond 5 december binnen bij MetMichiel. De Sint had een prachtig gedicht geschreven voor Michiel en een paar machtig mooie cadeaus meegenomen.

Hulp-Sint Giel verrast Coen en Sander met hulp van de echte Sint

Giel speelde niet alleen voor Sinterklaas, hij had ook de enige echte Sinterklaas gestrikt om een prachtig gedicht voor duo van de middagshow in te spreken. Ook had hij nog twee cadeaus bij zich; echte Spaanse sloffen voor Sander en een boodschappentrolley voor Coen.

Sintgerard heeft alleen praktische cadeaus voor Paul

Gerard had pas net zelf zijn surprise ontvangen toen hij alweer voor Sinterklaas mocht spelen bij Paul. Sint Gerard had alleen maar praktische cadeaus voor de goedgebrilde Paul.

Roos had een surprise voor Gerard van Sinterklaas

Roos had voor Gerard een prachtig gedicht en een toepasselijk cadeau gekocht. De jinglemachine van Gerard kwam goed van pas toen hij zijn gedicht voorlas!

Sinter Veenstra verrast Domien

Domien wist niet wat hem overkwam toen ook hij ineens een Pietband in de studio had staan. En alsof dat nog niet genoeg was kwam 'Sinterklaas' ook nog even langs met een gedicht en een presentje! Nadat iedereen weg was kwam Michiel Veenstra toevállig nog even langs. Jammer dat hij Sinterklaas nét gemist had...

Coen en Sander verrassen Giel

Giels naam stond op het lootje van Coen en Sander en dat heeft hij geweten. Hij werd vroeg in de ochtend overvallen door een pietenband, die ook een gedicht en een fles roze Champagne bij zich hadden voor hem.

3FM DJ's trekken lootjes voor Sinterklaas tijden Holy Moly

Ster advertentie
Ster advertentie