3FM nieuws

Kovacs viert release debuutalbum live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Kovacs viert release debuutalbum live bij Giel

3FM Serious Talent Kovacs stond vrijdag 3 april bij Giel op De Speelplaats. Niet alleen vierde ze de release van Shades Of Black, ook liet ze een hele mooie cover horen van Echosmith's 'Cool Kids'.

Het gaat goed met Kovacs. Na het succes van 'My Love' en 'Diggin', vond gisteravond haar albumrelease plaats. Debuutplaat Shades Of Black is eindelijk af, en om dat te vieren speelde Sharon enkele tracks én een prachtige cover van 'Cool Kids' live bij Giel. Kippenvel.

Kovacs covert 'Cool Kids' van Echosmith

Kovacs ontmoette vader via Facebook

Bij Giel vertelde Kovacs onder andere over hoe ze haar vader, die ze nooit heeft gekend, onlangs eindelijk ontmoette via Facebook. Ze had de track 'Fool Like You', die over haar vader gaat, net geschreven toen hij plotseling contact met haar opnam:

"Op Facebook zei hij, hé, ik ben je vader".

De sound van Kovacs

De muziek die Kovacs maakt? Volgens de kenners is het een mix van Portishead en Paloma Faith, met een vleugje Lana del Ray. Hoe je haar muziekstijl ook omschrijft, met haar donkere en rauwe stem gooit ze in ieder geval hoge ogen in de muziekwereld.

Kovacs - 'Diggin'

Kovacs werd in juni 2014 met haar nummer 'My Love' uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. De track werd een maand later 3FM Megahit. Ook in het nieuwe jaar gaat het de zangeres voor de wind: op 2 april 2015 vond de release van haar debuutalbum Shades Of Black. Als voorloper op die plaat werd in februari al de track 'Diggin' uitgebracht; ook die werd 3FM Megahit.

Meer beelden van Kovacs live bij Giel volgen snel

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie